۱۳۸۸ اردیبهشت ۱۰, پنجشنبه

آقای خامنه ای انتخاباتی برگزار کنید که مردم شما از آن خشمگین نباشند

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
آیت الله خامنه ای در آخرین سخنرانی خود طبق معمول همیشه که همه چیز را با توجه به مبارزه با دشمن می سنجد این بار به جای استفاده از مشت محکم به دهان استکبار زدن از مردم خواسته در انتخابات شرکت کنند تا دشمن را خشمگین کنند! آقای رهبر لطفا معنای انتخابات را تحریف نکنید. انتخابات ابزار حکومت برای خشمگین کردن خارجی ها نیست انتخابات ابزار مردم برای به پایین کشیدن صلح جویانه ی کسانی است که از دست آن ها خشمگین هستند. انتخابات صحنه ی قضاوت مردم نسبت به کارنامه ی مسئولان گذشته و انتخاب یا عدم انتخاب مدعیان جدید است. انتخابات حق مردم در تعیین سرنوشت است و نه پلاکارد شعار نویسی برای کشورهای خارجی.

بنابراین، آقای رهبر شما یک انتخابات آزاد انجام بدهید که مردم خودتان خوشحال بشوند چرا انتخاباتی انجام می دهید که هم مردم از آن خشمگینند و هم دشمنان شما و فقط شورای نگهبان منتصب شما و دست بوسان و بازجویان کیهانی از آن راضی اند؟ ضمنا جناب رهبر یادتان نیست انتخابات دوم خرداد 76 و بعد از آن انتخابات سال 80 چه کسانی را بیشتر از همه خشمگین کرد و صدای رادیوی مجلسش بدن چه کسانی را می لرزاند؟ (اگر نمی دانید از آقای جنتی بپرسید) راستی یادتان نیست وقتی حق انتخاب واقعی را از مردم در انتخابات دوره ی هفتم و هشتم مجلس گرفته بودید مردم چقدر خشمگین بودند؟ اگر ممکن است آقای رهبر انتخاباتی برگزار کنید که مردم خودتان از آن خشمگین نباشند که خشم مردم از خشم دشمنان براندازتر است. 

۱۳۸۸ فروردین ۳۰, یکشنبه

آیا خاتمی و احمدی نژاد سر و ته یک کرباسچی اند؟

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
مانده ام تفاوت حکومتیانی که همیشه  دست استکبار (در کلام رهبر: «دشمن») را از آستین هر کس که دوستش ندارند در می آورند و مردمی که به راحتی درگیری های درون حکومتی را جنگ زرگری می دانند و به نظرشان خاتمی و احمدی نژاد سر و ته یک کرباسچی اند چیست؟ بخصوص وقتی که برخی این نظرشان را ناشی از ژرف بینی و پشت پرده خوانی و دانایی فوق العاده  اشان می دانند واقعا خلع سلاح می شوم!

مثلا در انتخابات قبلی جماعتی از ماه ها قبل می گفتند این ها می خواهند دوباره رفسنجانی را بیاورند به قدرت و دارند بازی در می آورند. بارها دیدم و شنیدم که عده ای شرط بستند و قسم خوردند که هاشمی رفسنجانی رییس جمهور خواهد شد و وقتی که انتخابات به دور دوم کشیده شده و رفسنجانی و احمدی نژاد اعلام شدند با پیروزی گفتند: «دیدید!» اما وقتی که احمدی نژاد از صندوق ها بیرون آمد آن وقت نظریه های جدید سر برآورد ...

خلاصه آن که: دوستی می گفت بین مردم شایعه است که نظام چه بخواهیم یا نخواهیم احمدی نژاد را از صندوق در می آورد پس چرا باید الکی تلاش کرد؟! این شایعه دقیقا همان چیزیی نیست که گروه ا حمدی نژاد می خواهد بین مردم رواج پیدا کند تا مردم از تاثیر گذاری ناامید بشوند و کمتر در انتخابات شرکت کنند و در نتیجه به سبب رای های مشخص و ثابت احمدی نژاد همان شود که آن ها می خواهند؟

* کپی رایت عبارت «یک کرباسچی» گمانم تعلق داشته باشد به نیک آهنگ کوثر

۱۳۸۸ فروردین ۲۸, جمعه

مقایسه کنید سفر استانی احمدی نژاد و گوردن براون را

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
اینکه سفرهای استانی احمدی نژاد عوام فریبانه، عزت کش،  اغوا کننده، تبلیغاتی و هدر دادن منابع مالی است بر خود اصولگرایان هم ثابت شده است. این که نمی شود هر دو دقیقه یک مصوبه داشت و آن مصوبه آبدوغ خیاری و یا دروغی نباشد احتیاج به مغز انیشتن ندارد. گفتنی بسیار است ولی عکس ها خود گویا هستند. به پرده های عظیمی که پشت احمدی نژاد و هیات دولت آویخته شده نگاه کنید. ببنید برای سه مناسبت سه پرده ی بسیار بزرگ فراهم شده است آن هم در سالی که قرار است الگوی مصرف اصلاح شود.

حالا نگاه کنید  به تنها نوشته ی پشت سر نخست وزیر انگلیس که سپتامبر گذشته کابینه اش را همچون احمدی نژاد در بیرمنگام تشکیل داد. میز تشکیل کابینه ی احمدی نژاد را هم با میز تشکیل کابینه ی براون مقایسه کنید. همراهیان را هم مقایسه کنید. ضمنا قابل توجه است که سفرهای کابینه ای ایشان تاکنون که بیش از یک سال از نخست وزیری اش گذشته سه سفر بوده است. 
لینک های مربوط: 
یک،  دو، سه،
این هم موردی دیگر
روی عکس ها کلیک کنید به اندازه ی بزرگتر دیده می شوند

۱۳۸۸ فروردین ۲۵, سه‌شنبه

نشانه شناسی لوگوهای ستاد خاتمی و میرحسین موسوی

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
       
بی شک کارهای گرافیکی جوانان و هنرمندان طرفدار خاتمی در قالب موج سوم و یاری نیوز و ستادهای 88 بسیار قوی و دل انگیز بودند و همان نشاط و انگیزه ای را نشان می دادند که حضور خاتمی در انتخابات ایجاد کرده بود. وجه مشخصه ی این لوگوها یا شخصیت خود خاتمی و خنده های دوست داشتنی اوست و یا پر از حرکت قلم و رنگ های براق و روشن است که ایجاد حرکت و جنبش می کند. به عبارتی کشش آنی لوگوهای طرفداران خاتمی بسیار موثر و قوی است.

در مقابل اما لوگوی ستاد میرحسین موسوی هیچ ادعایی در باره ی قدرت انگیزش و نشاط ندارد که به نظرم با وجودی که قرار است باعث به میدان کشیدن جوانان بشود یک کمبود است و شاید بشود در طراحی لوگوی های متفاوت دیگر این کاستی را جبران کرد. اما آنچه که لوگوی ستاد میرحسین دارد که در لوگوهای خاتمی کاملا غایب بود ماندگاری، پیام دار و متفکرانه بودن است. به سخن دیگر، نشان ستاد موسوی بیشتر یک اثر هنری متفکرانه و ماندگار است تا یک لوگوی سیاسی تاریخ مصرف دار.

در لوگوی میرحسین تم اصلی رشد و بالندگی و وابستگی اندام واره ی تمام اجزاست. ریشه ی درخت ایران که از سرخی جوانان و جان باختگانش می گذرد و قامت افراشته است تبدیل به شاخه هایی سبز در زمینه ی پاک و سفید آن شده. این شاخه های سبز البته شباهت به آرم الله جمهوری اسلامی و گل لاله نیز دارند. از سوی دیگر سبزی اصلی تعلق دارد به قسمت بالای نشان که شاخ و برگ های بالنده و رشد کننده درخت ایران را تشکیل می دهد. این سبزی (رشد) به راحتی از مرزهای قراردادی پرچم گذشته که بلند پروازی  و سبزخواهی و سبز جویی (همچنین علایق محیط زیستی) را نشان می دهد. مهمتر آن که در میان این شاخه های سبز پرنده ای سپید  نشسته تا بار دیگر پاکی و صلح دوستی را در میانه ی رشد و بالندگی تاکید کند. از نکات مهم دیگر این است که هیچ کدام از رنگ های سرخ و سفید و سبز با هیچ کادر خطی و قراردادی یی محصور نشده اند و نوعی آزادی حرکت و پذیرش برای آن ها در نظر گرفته شده است. سعی کردم بسیار کوتاه بگویم ولی مطمئنا باریکی های فراوان دیگری نیز گفتنی است. 

۱۳۸۸ فروردین ۲۲, شنبه

موج سومی ها خاتمی را مقصر می دانند

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
هسته ی مرکزی موج سوم با دادن یک بیانیه از نامزدی موسوی حمایت کرد اما در اصلی ترین بند بیانیه اشان با وجودی که  اشتباهاتی را متوجه میرحسین موسوی می دانند انگشت نشانه ی شماتت را به سوی خاتمی گرفته و اشتباهات، عدم هماهنگی ها و تکروی های خاتمی را دلیل اصلی وضع موجود می دانند. به نظرم بند زیر که مهمترین بند بیانیه است برای ثبت در تاریخ اهمیت زیادی دارد.
در آنچه میان موسوی و خاتمی گذشت هیچ‌یک از این دو مرتکب خلف وعده و پیمان‌شکنی نشده‌اند، اما علی‌رغم همدلی، حسن نیت و انگیزه‌های اخلاقی و شایسته تحسین طرفین، مقدمات لازم برای انصراف خاتمی در نتیجه پاره‌ای از اشتباهات سیاسی و تحلیلی و سوءتفاهمات فراهم شد. به نظر می‌رسد این خطاهای اجتناب‌پذیر و پرهزینه مواردی از این دست را شامل می‌شود: دعوت خاتمی از موسوی برای نامزدی در انتخابات بدون همراهی احزاب حامی خاتمی و خرد جمعی نزدیکان و حامیانش؛ طرح «یا من یا موسوی» توسط خاتمی بدون انجام هماهنگی‌های مکفی و همراهی کامل موسوی با این شیوه طرح؛ ضعف دیپلماسی و «مفاهمه» میان نزدیکان موسوی و خاتمی؛ اعلام نامزدی خاتمی بدون رایزنی‌ها و توافقات کافی با موسوی؛ ورود موسوی به عرصه انتخابات پس از اعلام حضور خاتمی؛ عدم امکان تماس با موسوی در روزهای پیش از انصراف خاتمی؛ قابل نقد بودن پاره‌ای از استدلال‌های «سیاسی» و «اخلاقی» خاتمی برای انصراف و پاره‌ای از اشتباهات تحلیلی در مورد رفتار «رقیب» و آرایش نیروها و آراء در روز انتخابات. پیش‌بینی قاطبه نیروهای سیاسی و تأکیدات موسوی حاکی از آن است که موسوی و خاتمی در روز انتخابات در برابر یکدیگر قرار نمی‌گرفتند و در صورت عدم کناره‌گیری خاتمی، موسوی پس از استفاده از فرصت و تریبون نامزدی برای نقد وضع موجود از منظر آرمان‌های انقلاب اسلامی، پیش از ثبت نام در انتخابات به نفع خاتمی کناره‌ می‌گرفت و نگرانی‌های خاتمی مبنی بر «شکسته شدن آراء اصلاح‌طلبان»، «رفتن به مرحله دوم»، «ایجاد شائبه رقابت‌ درون‌جناجی بر سر قدرت» و «زیر سؤال رفتن وعده یا من یا میرحسین» برطرف می‌شد.

۱۳۸۸ فروردین ۱۶, یکشنبه

خود را با تست کوتاه سازمان فضایی ناسا امتحان کنید

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
در یک کلاس دانشگاهی با تست جالبی برخورد کردم. ظاهرا این تست اولیه ی استخدامی ناسا بوده که اولیت اولویت سنجی و آگاهی مقدماتی افراد را می آزماید. شما هم می توانید این تست را انجام دهید و بعد پاسخ هایتان را با پاسخ های ناسا مقایسه کنید تا ببینید اگر شما در این شرایط قرار می گرفتید جان سالم بدر می بردید یا نه. نکات جانبی جالبی در این تست وجود دارد. راهنمایی: بعد از الویت اولویت بندی حدود نصف موارد راه بهتر آن است که برای بقیه از انتها شروع کنید (یعنی غیر ضروری ها را پیدا کنید). متن تست این است:

 شما عضو یک گروه فضایی هستید که قرار است در قسمت نورانی ماه به یک سفینه ی فضایی اصلی بپیوندید. به دلیل مشکلات مکانیکی مجبور می شوید در نقطه ای در ماه فرود بیایید که 200 مایل (حدود 300 کیلومتر) با سفینه ی اصلی فاصله دارد. هنگام فرود اضطراری بخش زیادی از تجهیزات آسیب می بیند.بدیهی است که زنده ماندن شما به این بستگی دارد که ضروری ترین وسایل را برای سفر 200 مایلی اتان انتخاب کنید. در زیر 15 قلم از وسایلی که سالم مانده اند فهرست شده اند. وظیفه ی شما این است که آن ها را به ترتیب اهمیت منظم کنید تا افراد گروه بتوانند ضروری ترین آنها را انتخاب کنند. پس مهمترین وسیله شماره ی یک خواهد بود و کم اهمیت ترین آن شماره ی 15. پس در برابر هر مورد در جدول زیر اولویت انتخابی اتان را بنویسید تا بتوانید بعدا با آن را با اولویت های ناسا مقایسه کنید و تفاوت را ببینید. 

Equipment
تجهیزات
انتخاب شما
انتخاب ناسا
تفاوت
Box of Matches
(کبریت)
15
Food Concentrate
(غذای فشرده)
4
50 feet of nylon rope
 (پانزده متر طناب نایلونی)
6
Parachute silk
(چتر نجات ابریشمی)
8
two 45-calibre pistols
 (دو تپانچه ی کالیبر 45)
11
One case of dehydrated milk
(یک بسته شیر خشک)
12
Two 100-pound tanks of oxygen
 (دو مخزن 50 کیلویی اکسیژن)
1
Stellar map (of the moon's constellation) (نقشه ی ماه)
3
Life raft
(تخته ی شناور نجات)
9
Magnetic compass
 (قطب نمای مغناطیسی)
14
Five gallons of water
(نوزده لیتر آب)
2
Signal flare
(علامت دهنده ی نوری)
10
First aid kit containing injection needles (کمک های اولیه شامل سوزن برای تزریق)
7
Solar-powered FM receiver
(گیرنده ی اف ام که با نور خورشید کار می کند)
5
Portable heating unit
(دستگاه گرم کننده ی قابل حمل)
13

    برای یافتن پاسخ و توضیحات بیشتر به قسمت نظرات بروید.
    حال تفاوت بین انتخاب خودتان و ناسا را در ستون تفاوت بنویسید. مثلا اگر شما برای کبریت الویت 14 را انتخاب کرده  اید و ناسا الویت  اولویت پانزدهم تفاوت می شود یک. در پایان اعداد ستون تفاوت را با هم جمع کنید. اگر مجموع آن کمتر از 30 شد یعنی اینکه شما قضاوت خوبی داشته  اید و از مهلکه جان سالم به در خواهید برد و به سفینه ی اصلی خواهید رسید و احتمالا ناسا هم شما را استخدام می کند! در غیر اینصورت به فکر شغل دیگری در آن دنیا باشید! اگر مایل بودید انتخاب ها و یا شماره ای که بدست آورده اید را در قسمت نظرات بنویسد.