۱۳۸۶ اردیبهشت ۷, جمعه

نگاهی به آنچه نکردیم تا اینچنین کنند!

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
اول تیرماه 1384: ویژه نامه ی روزنامه ی شرق: این هشدار جدی گرفته نشد.

احمدی نژاد وعده می داد که «رفاه و نشاط را برای همه ی مردم ایران» خواهد آورد! و ما ...(اول تیرماه 1384)


عده ای به التماس فریاد می زدند که بین بد و بدتر، بدتر را انتخاب نکنید. (اول تیرماه 1384)

وگروهی این هشدارها را جدی نگرفتند و مردم را و آینده ی کشور را و انتخاب را تحریم کردند... تا اینکه پلیسی که وظیفه اش باید آوردن امنیت باشد اینچنین ترس را به خیابان ها آورده است.





مرد آخر بین مبارک بنده ایست.


الو...، الو...! از پایین ترین به بالاترین!... صدا می رسه...؟

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
مدتی است که جامعه ی بالاترین با ارده ی شخصی مهدی شکل گرفته. این سایت با الگوگیری از سایت های دیگ و دلیشس و درس آموزی از اشتباهات و یا کمبودهای سایت هایی همچون صبحانه و بلاگ نیوز و ... توانست به زودی محبوبیت قابل توجهی بین کاربران ایرانی جلب کند. شاید به همین دلیل تمام تضادها و پیچیدگی های جامعه و فرهنگ معاصر ایران نیز در این جامعه ی مجازی خود را نشان داده است. یکی از این پیچیدگی ها چگونگی تحمل عقاید گوناگون است. (که البته رسم ناخوشایند برچسپ زدن و توسل به تئوری توطئه مطاع پر فروش این شلوغ بازارست.) پر مسلم رای مثبت و یا منفی دادن بهترین راه اعلام نظر و مخالفت است. که گاه با اعلام نظر هم همراه می شود. ولی اخیرا به خاطر خطای قانونیی که یک کاربر کرده بود و حذف لینک او بحثی در گرفت که منجر به پاسخگویی مهدی (مسئول اول سایت) و خداحافظی بعضی از کاربران از محیط بالاترین شد.

بالاترین خوبی یک جامعه انسانی این است که صدای پایین ترینی ها به بالاترینی ها برسد وهمه در اداره آن جامعه سهیم باشند. حتی اگر یک جامعه ی انسانی در ابتدا بر اراده ای فردی شکل گرفته باشد برای پیشرفت چاره ای جز تن دادن به خرد جمعی ندارد. اگر جز این باشد نتیجه اش واخوردگی، سرگردانی، و یا عصیان یک گروه و قدرت گرفتن و فرصت طلبی و انحصارجویی گروهی دیگر است . به همین دلیل بهتر است بالاترین این نکته ها را در نظر بگیرد اگر می خواهد بالاترین باقی بماند:

1. ذات خبررسانی بالاترین دمکراسی طلب است چنانچه از آن به عنوان ساختار غیر دمکراتیک که تنها نمود دمکراسی در آن رای دادن است نام ببریم اولا گزارشی نادرست از سابقه ی بالاترین داده ایم! دوم اینکه چنین جامعه ای چندان جذابیتی برای افرادی که آزادی و مردم سالاری را پسندیده اند نخواهد داشت.

2. بهتر است بالاترین ترتیبی فراهم کند تا قوانینش با خرد جمعی شکل بگیرد. و اتفاقا چون تاکنون نیز تغییرات صورت گرفته را با استفاده از پیشنهادات کاربران انجام داده بهتر است حق آنها را نیز به رسمیت بشناسد و به همان نسبت به آنان فضای بیشتر و حق بیشتری برای مشارکت بدهد. درست نیست که بالاترین از نظرات و پیشنهادات و تلاش های شبانه روزی کاربران برای محبوب شدن و رفع نواقص استفاده کند و آن گاه با افتخار و صلابت! اعلام کند که برای کاربرانش جز یک کلیک مثبت و منفی نقش دیگری قایل نیست!

3. شفاف کردن و عمومی کردن قوانین را در اولویت اول خود قراردهد تا از بسیاری از مجادلات جلوگیری شود.

4. بالاترین باید هر چه زودتر در باره ی آشفتگی حاکم بر رای های منفی فکری اساسی بکند. هرچه زودتر باید تعریفی از مواردی که در رای منفی آورده اند ذکر کند. مثلا از نظر بالاترین و کاربرانش چه چیزی یعنی نقض کپی رایت. یا چه چیزی خبر غیر واقعی تلقی می شود. یا چه چیزی مصداق توهین است. نمی شود تابلو گذاشت بدون تعریف. نمی شود مثلا قانون گذاشت و سر تعریف آن قانون کاربران را به جان هم انداخت.

5. دنیای امروز دنیای توجه به کاربر است. فراموش نکنیم که اگر بالاترین در جلب نظر کاربرانش ناموفق باشد ( وبه اصطلاح بخواهد مملکتی غیر دمکرات باقی بماند) آنگاه خواهند بود کسانی که از این کاستی درس خواهند گرفت تا طرحی نوتر در اندازند و نام آن را بگذارند مثلا «آزادترین».

یادآوری مهم: چقدر ناخوشایند است که بعضی تشکر از زحمت کشان عزیز و پایه گذاران پر استعداد بالاترین را در همیشه تعریف و تمجید کردن از بالاترین می بینند و منتقدان را لایق صبحانه و ... می دانند. این طرز برخورد هم مستبدانه است و هم توهین آمیز. امیدوارم روش نامحترمانه ی «همینه که هست» به روش محترمانه ی «پیشنهادتون چیه» تبدیل بشود. و البته باز کاش منتقدین هم بیاموزند که مسالمت آمیزتر و سازنده تر نظراتشان و انتقاداتشان را بیان کنند. دمکراسی جز با گفتگو و گفتگو جز با احترام به طرف مقابل حاصل نمی شود.

پ.ن. لطفا نوشته ی مزدک را در این باره در اینجا بخوانید.

۱۳۸۶ اردیبهشت ۵, چهارشنبه

پرس تی وی: سی ان ان ایران

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
اگر در عکس دقت کنید میان میکروفون های پیش روی آقای حداد میکروفونی خوش نمایی هست به نام پرس تی وی. پرس تی وی که قرار است سی ان ان ایران باشد تلوزیونی است که قبل از شروع به کار کردن کار را شروع کرده است. این تلوزیون قرار است تا مدتی دیگر افتتاح بشود. اما این خبرگیری ها چندان هم بی مقصد نیست چون پرس تی وی سایتی خبری به همین نام افتتاح کرده است. در صفحه ی در باره ی ما: توضیح می دهد که می خواهد به مقابله با روایت یک جانبه رسانه های غربی برود و نگاهی عمیقتر به قضایا داشته باشد. البته یک گاف کمی تا قسمتی قابل توجه هم داده است: در گوشه ی سمت چپ جایی که ساعت ایران و ساعت گرینویچ نمایش داده می شود، ساعت گرینویچ همچنان در خواب زمستانی است و یک ساعت عقب است. امیدوارم دقت خبرنگاران پرس تی وی از این بیشتر باشد. .

۱۳۸۶ اردیبهشت ۴, سه‌شنبه

Paul Bergne Died

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
Who was he? The Guardian introduces him thus: "Paul Bergne, who has died aged 70 from cancer, was the British diplomatic and intelligence services' most talented linguist of his generation..." His numerous positions, which one might think falls short of his talent, are listed by The Independent as:
Ambassador to Uzbekistan 1993-95, and to Tajikistan 1994-95; principal research officer, Research and Analysis Department, Foreign and Commonwealth Office 1995-96; OBE 1985, CBE 2002; staff, London Information Network on Conflicts and State Building 1998-2002; Specialist Adviser, House of Commons Foreign Affairs Committee 1999-2000; Prime Minister's personal representative for Afghan Affairs 2001.


Well, there are a lot to say about him, but of his more publicly known achievements is noted to be his role in the peaceful aftermath following the capture of Kabul in 2001. His command on diverse languages, which has earned him the title of 'the most talented linguist of his generation', presented in The Times Online obituary, makes an intereseting reading into his character.

His skill with languages was remarkable enough in itself. He was fluent in German, modern Greek, Persian, Russian, Arabic and French, had passable Turkish, Uzbek and Italian, and could improvise in other languages linked to Persian and Turkish. Friends recall a Greek waiter’s refusal to accept that he was not himself Greek, or the surprise of a group of Tajiks whom he overheard and greeted in St Petersburg. When he entered his hotel room/embassy in Tashkent to find a “cleaner” rifling his files he asked her what she was doing; not looking up she replied, “It’s all right: he’s not back yet."

The photo is taken from the Times Online

۱۳۸۶ اردیبهشت ۳, دوشنبه

ترانه ای آسمانی از بهشت دوست داشتنی کودکان

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
هیچ توضیحی نمی تواند لذت بی نظیری که از شنیدن این صدای معصوم و زیبا و دوست داشتنی بدست می اید به خوبی بیان کند. خودتان گوش کنید و لذت ببرید. ضمنا متن ترانه ی آسمانی را هم در پایین می گذارم. کیفت فایل صوتی خیلی بهتر است.





You're my hunny bun, sugar plum, pumpy upmpy umpkin.
You're my sweetie pie.
You're my cuppy cake, gumdrop, shnoogums shnookums.
You're the apple of my eye!
And I love you so, and I want you to know that i'll always be right here.
And I love to sing this song to you,
Because you are so dear
******************************************
Amy Castle (2 April 1990, Los Angeles, California, USA ) started taking acting classes at age 4 and became a professional actress at the age of 8. She has also taken dance classes for over 10 years and continues to do so. Amy has appeared in many shows such as Ally McBeal where she was in 8 episodes as young Ally, The Norm Show, Providence, Lizzie McGuire where she won a 2002 Young Artist Award for her performance, the Oliver Beene pilot, Malcolm in the Middle where she got to act and dance and most recently, a part on the WB show Summerland. Look out for Amy in more roles in the future! (From here.)


۱۳۸۶ فروردین ۳۰, پنجشنبه

مصباح یزدی: گرچه من رهبر نیستم ولی رهبری را دوست دارم

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
گفتم با توجه به جمله ی تاریخی «گرچه من ورزشکار نیستم ولی ورزشکارها را دوست دارم» طنزگونه جملاتی را بنویسم و شما را هم دعوت به شرکت کنم:

کاربر بالاترین که سخت محتاج لینک های پر امتیاز است: گرچه من احمدی نژاد نیستم ولی احمدی نژاد را دوست دارم.

دون ژوان ایرانی: گرچه من دختر نیستم ولی دختر ها را دوست دارم.

سید محمد خاتمی: گرچه من با عرضه نیستم ولی با عرضه ها را دوست دارم.

ابطحی: گرچه من لاغر نیستم ولی لاغرها را دوست دارم.

مصباح یزدی: گرچه من رهبر نیستم ولی رهبری را دوست دارم.

باهنر: گرچه من باجناق احمدی نژاد نیستم ولی باجناق هایش را دوست دارم.

اپوزیسیون متخصص در شعار: گرچه من در ایران نیستم ولی ایران را دوست دارم.

حسین درخشان: گرچه من اطلاعاتی نیستم ولی اطلاعاتی ها را دوست دارم.

شیرین عبادی: گرچه من در خارج کشور حجاب ندارم ولی در داخل کشور حجاب را {باید} دوست دارم.

فمنیست: گرچه من مرد نیستم ولی مردان زن ذلیل را دوست دارم.

جهادی انتحاری: گرچه من بمب نیستم ولی بمب را دوست دارم.

متکی: گرچه من زیاد اهل رابطه نیستم ولی رابطه با دوشیزه کاندولیزا رایس را دوست دارم.

حرف حساب: گرچه من بیشتر از این ادامه اش نمی دهم ولی آنهایی که ادامه بدهند را دوست دارم.

۱۳۸۶ فروردین ۲۸, سه‌شنبه

درجه تحمل در بالاترین

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
نه تنها میان برخی کاربران بالاترین بلکه در بین بیشتر ایرانی ها تعریف نانوشته ی دمکراسی یعنی: تحمل کردن دیدگاه و کسانی که با دین موافقتی ندارند. هر کس بتواند مثلا در باره ی سکس و یا آزادی های اجتماعی ـ شخصی و یا هر چیزی که مخالفتی با دین را نشان بدهد با صراحت عدم موافقتش را نشان بدهد آن وقت اصل دمکراسی حکم می کند که به او مجال سخن گفتن بدهند. اما چنانچه کسی گرایش مذهبی داشته باشد انگار از ابتدا محکوم به خفه شدن است و در دم یک فرد حکومتی_ اطلاعاتی شناخته می شود و طبیعتاْ با رای منفی به حذف از جامعه ی دمکراتیک محکوم می شود.* این شیوه دمکرات بودن یعنی حق انتخاب قایل نشدن برای دین مداران (چه ما شیوه ی دینداری اشان را بپسندیم یا نه) و آنها را عقب مانده و کم ارزش تلقی کردن است. این که لینک های مذهبی رای مثبت زیاد نیاورند و به لینک های داغ تبدیل نشوند قابل فهم است ولی رای منفی دادن و کامنت های تحقیر کننده نوشتن و حذف کردن آنها هم از اعتبار رای دهنده و نظردهنده و هم از اعتبار بالاترین خواهد کاست. همچنین فراموش نکنیم که گرچه برچسپ داران دینداری اکنون حاکمان ایرانند اما دین و حکومت یکی نیست و دینداران فراوانی هستند که با این شیوه ی حکومت داری موافقتی ندارند.

*در بهترین حالت این لینک ها با سرپوش وقت تلف کنی حذف می شوند.

۱۳۸۶ فروردین ۲۱, سه‌شنبه

پیاده روی نوردیک

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark

پیاده روی، قدم زدن و یا راه پیمایی نوردیک ورزشی است تقریبا جدید که طرفداران بسیاری در جهان پیدا کرده است. این ورزش ابتدا به عنوان تمرین اسکی در فصول غیر برفی شروع شد و حرکاتش ترکیبی است از پیاده روی معمولی و حرکات بدنی مخصوص اسکی کردن. برای پیاده روی نوردیک البته احتیاج به دو چوبدستی شبیه چوبدستی اسکی متناسب با قدتان دارید. در نتیجه پیاده روی نوردیک بدون اینکه نیازی به تند راه رفتن و یا تمرین های بیشتر داشته باشید بدنتان 20 درصد کالری بیشتری می سوزاند. خوبی های پیاده روی نوردیک تحرک تعداد بیشتری از ماهیچه های بدن، آسانی تپه نوردی، مهارت بدست آوردن در استفاده از چوبدستی ها، و وارد آمدن فشار کمتری به زانوها و لگن است.
اندزه درست: قاعده ی کلی این است که پس از بستن بندها باید دست کاربر با چوبدستی زاویه ی 90 درجه داشته باشد. دقت کنید که طول این چوبدستی ها از چوبدستی ها اسکی کوتاه تر است. و حتما واضح است که پیاده روی نوردیک راه بسیار خوبی برای لاغری هم می باشد.
برای پیدا کردن اندازه درست برای قدتان به اینجا بروید.
منبع اینجا








۱۳۸۶ فروردین ۱۶, پنجشنبه

دروغ سیزده العربیه

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
این لینک رو در سایت رجا نیوز دیدم. و بدون اشاره به سایت در بالاترین به عنوان زلزله ی خبری به این آدرس پست کردم و فعلا یک دعوای درست و حسابی راه افتاده و خودم هم دارم حسابی از درست بودن عکس دفاع می کنم. این پست رو می فرستم تا بعدا بعضیا نگن خودمم سر کار بودم.
لینک عکس هم اینجاست.

اسکای نیوز و داستان های پس از آزادی ملوانان ها

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
William Shawcross

به محض به زمین نشستن هواپیمای ملوان ها لحن تونی بلر تغییر کرد و همچنین لحن برخی از خبرگزاری ها. در این بین یک نفر به نحو مشمئز کننده ای سعی کرد شمایی بسیار قرون وسطایی، خشن، تروریست و غیرمتمدن به ایران بدهد. او کسی نبود جز ویلیام شاکراس که بر روی تصاویر زنده ی انتقال نظامیان انگلیسی به پایگاهی در دوون از طریق اسکای نیوز صحبت می کرد. گمانم خوب است که اسکای نیوز و این فرد را ایرانیان به خوبی به خاطر داشته باشند و در وبلاگ های انگلیسی اشان نیز این اولترا نئوکان انگلیسی مطلقا ضد ایران را معرفی کنند.

۱۳۸۶ فروردین ۱۲, یکشنبه

پیشنهادی به بالاترینی ها

Buzz It Donbaleh Facebook Balatarin Share/Save/Bookmark
به نظرم در تمام قسمت های بالاترین بخصوص در قسمت فرهنگ و هنر حضور لینک هایی مربوط به افغانستان، تاجیکستان و هند که فارسی در آنها بیشتر صحبت می شود بسیار کمیاب است و هر از چند گاهی هم که لینکی دیده می شود با خوش آمد گویی رای دهندگان مواجه نمی شود. پیشنهادم این است که برای همه گیر شدن بالاترین حتما به این لینک ها بیشتر بپردازیم و در رای دادن به آنها سخاوت بیشتری داشته باشیم.
به این ترتیب ضمن پوشش تمام گستره ی فارسی زبانان که گاهی می توان آنها را درترکیه، پاکستان، آلبانی، بوسنی، چین و یا زنگبار هم پیدا کرد شاید بتوان کابران دیگری از این کشورها را نیز به بالاترین جذب کرد و بالاترین را همه جانبه تر کرد.